Nieuw seizoen van ‘I Can See Your Voice’ gestart: dit zijn de juryleden!

Films | Nadat televisiekijkend Vlaanderen in het eerste seizoen kennis maakte met de muzikale uitdagingen in ‘I Can See Your Voice’, besliste VTM meteen om een tweede seizoen te maken. Vier panelleden moeten elke week uitzoeken welke deelnemer een échte zanger is, en welke deelnemer maar even doet alsof. Proximus Pickx stelt de jury die zich elke week over die vraag moet ontfermen met plezier aan je voor!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Elke week daagt host Jonas Van Geel twee kandidaten uit om doorheen 5 rondes te achterhalen wie van de 7 performers de échte zangers zijn en wie doet alsof. In ronde 1 staan de performers in een freeze frame houding en maken de kandidaten een eerste selectie louter op basis van wat ze zien. De 6 overblijvende performers brengen in ronde 2 een playback act waarna 2 van hen geëlimineerd worden. In ronde 3 volgen 4 videofragmenten uit het echte leven van de performers. In ronde 4 zingen de 3 overgebleven performers live vanuit speciale klankkasten met een vervormingseffect op hun stem. Ten slotte worden de 2 overblijvende performers onderworpen aan een kruisverhoor. De echte zangers vertellen de waarheid, de valse zangers liegen volgens de bio die ze verzonnen.

Kürt Rogiers

De jury van ‘I Can See Your Voice’ bestaat dit jaar uit vier leden. Elk van hen is geen onbekende in de Vlaamse showbizz, maar het is nog maar de vraag hoe veel ze van muziek en zangtalent kennen… Ten eerste zie je er elke week Kürt Rogiers. De Belgische acteur en presentator heeft heel wat ervaring met televisiewerk en verschijnt quasi dagelijks in de Belgische huiskamers door zijn rol in ‘Familie’. In muziekprogramma’s zagen we Rogiers echter nog niet vaak terug, dus hopelijk kunnen de andere juryleden hem helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Hoewel hij misschien minder goed zal kunnen horen of iemand met een heldere en goede stem aan het zingen is, dan wel helemaal niet goed zingt. Anderzijds kent hij de Belgische gastzangers als geen ander, misschien helpt dat hem wel als jurylid!

Ingeborg Sergeant

In tegenstelling tot Rogiers heeft Ingeborg wel heel wat ervaring in de muziekwereld. De West-Vlaamse nam in 1989 deel aan Eurosong en hoorde in de aanloop naar die wedstrijd heel wat stemmen van collega’s. Met het nummer ‘Door de wind’ mocht ze ons land vertegenwoordigen in Lausanne, waar ze uiteindelijk als negentiende eindigde. Later koos ze voor meer televisiewerk en was ze slechts af en toe als zangeres te horen. Nog enkele jaren later koos ze voor een halve carrièreswitch en verdiepte ze zich in de wereld van yoga en meditatie. Ze liet haar passie voor televisiewerk echter niet varen en is de laatste jaren terug meer op de buis te zien. Haar kennis en ervaring over muziek en zangwedstrijden zullen haar ongetwijfeld helpen in ‘I Can See Your Voice’.

Kamal Kharmach

Comedian Kamal Kharmach heeft ongetwijfeld het minst ervaring van alle juryleden met muziek en zangtalent. De docent bedrijfskunde is de laatste jaren meer en meer op televisie te zien in programma’s die allesbehalve met muziek te maken hebben. De producenten maakten hier dus een bijzondere keuze, al trekt Kharmach altijd wel zijn plan. Misschien kan hij zijn humor gebruiken om bepaalde accenten bij deelnemers of gastzangers te herkennen om op die manier meer te weten te komen over wie nu eigenlijk alsof doet?

Vincent Fierens

Radiopresentator Vincent Fierens is bij het grote publiek niet alleen bekend om zijn werk bij Q-music of Studio Brussel, maar ook als dé stem van succesprogramma ‘The Masked Singer’. Als stem achter de voice-over volgde hij het programma van op de voet. Fierens heeft dus ervaring met programma’s waarin wordt gezocht naar de stem achter een figuur. Als grote naam in het radiolandschap kwam hij ook al in contact met heel wat bekende Vlaamse zangers, waarvan er ook enkele hun opwachting maken in ‘I Can See Your Voice’. Ook daardoor is hij misschien in het voordeel?

Bekijk het nieuwe seizoen van ‘I Can See Your Voice’ vanaf vrijdag 2 september elke week omstreeks 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top