Twee concerten van Rammstein uitverkocht in minder dan twee uur

Muziek | De twee concerten van de Duitse groep Rammstein, in augustus volgend jaar in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, zijn op minder dan twee uur uitverkocht. Zowel voor 4 augustus als voor 5 augustus zijn alle tickets de deur uit, laat Greenhouse Talent donderdag weten.

Door Belga

Deel dit nieuws

Oorspronkelijk was enkel een concert voorzien op 4 augustus en daarvoor waren alle tickets in minder dan twee uur uitverkocht. De Duitse groep kondigde daarop donderdagochtend een tweede concert aan op 5 augustus dat eveneens in minder dan twee uur volledig uitverkocht was.

Beide concerten maken deel uit van een tournee langsheen Europese stadions. Rammstein zal er 'Zeit' presenteren, hun laatste album dat begin dit jaar is uitgebracht.

Bekend om hun indrukwekkende concerten waarbij steeds inventievere pyrotechnische effecten worden gebruikt, zal de groep daarom twee avonden op rij het Koning Boudewijnstadion platbranden terwijl hun laatste bezoek aan de hoofdstad dateert van 2019. De Duitsers traden afgelopen augustus nog op twee opeenvolgende avonden op in Oostende, beide concerten waren eveneens uitverkocht.

Liefhebbers die net naast de tickets grepen, kunnen zich inschrijven op een wachtlijst. Als er tickets beschikbaar komen, worden ze per e-mail op de hoogte gebracht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top