Wat als... 'Sk8er Boi' van Avril Lavigne een film zou worden?

Muziek | Dag op dag 20 jaar geleden bracht Avril Lavigne de hit 'Sk8er Boi' uit. Voor Lavigne betekende dit nummer haar doorbraak. Om de verjaardag van de hit te vieren, onthulde de zangeres dat ze werkt aan een film gebaseerd op het nummer. Proximus Pickx vertelt je meer over dit project.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie een snelle blik werpt op de tekst van 'Sk8er Boi', ziet al gauw dat er een romantisch verhaal in zit: meer bepaald over de onbeantwoorde liefde van een punktiener in losse kleren voor een populair meisje. Op de middelbare school hadden ze gevoelens voor elkaar, maar ze waren te verschillend om een echte relatie te hebben. 

Jaren later zou hij een beroemde artiest worden terwijl het meisje de kans van haar leven miste, luidt de tekst. De tekst is een beetje autobiografisch, want het was Avril Lavigne die verkering had met de 'Sk8er Boi'. Samen schreven ze een liedje om het populaire meisje een lesje te leren omdat ze niet verder keek dan de schijn. In feite kan je dit nummer opvatten als kritiek op de talrijke vooroordelen over iemands uiterlijk.

Liefdesverhaal

Hoe zou een film geïnspireerd door 'Sk8er Boi' eruit zien? Ten eerste zou het verhaal ongetwijfeld in het begin van de jaren 2000 gesitueerd zijn, met allerlei nostalgische verwijzingen naar die periode. Voorts zou de film in de lijn liggen van andere tienerfilms uit die tijd, met name 'American Pie'.

Zo'n verhaal zou best wel succesvol kunnen zijn. Afgezien van de nostalgische factor is het verhaal ook heel herkenbaar voor tieners. En natuurlijk gaat 'Sk8er Boi' over een onbeantwoorde liefde, en is er een fascinerender scenario als het op liefde aankomt? Op dit moment zijn er over het verhaal nog geen nieuwe details bekend, dus voorlopig blijft het bij speculatie. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top