DEADLINE DEAL (CPL): Lommel vindt nog versterking bij Manchester City

Sport | Ook Lommel SK heeft nog een zaakje gedaan tijdens de laatste uren van de transferperiode. De Limburgers kwamen tot een akkoord met zusterclub Manchester City om Yeboah Amankwah een jaartje over te nemen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Yeboah is een 21-jarige Ghanees die carrière probeert te maken als centrale verdediger. De in Londen geboren Yeboah werkte zich op vanuit de jeugd van Manchester City en werd de voorbije jaren ook al uitgeleend aan Rochdale en Accrington (beiden League One). De uitleenbeurt aan Rochdale liep af op een sisser, maar bij Accrington ontpopte Yeboah zich wel tot een waardevolle pion (24 duels).

Nu krijgt de Ghanese belofteninternational dus de kans om een volgende stap te zetten in Lommel. Daar zaten ze wat verlegen om centrale verdedigers nadat aanvoerder Glenn Neven eerder al voor langere tijd uitviel, Jesper Tolinsson ook in de lappenmand ligt en Laurent Lemoine tegen Beveren geblesseerd het veld moest verlaten.

Eerder haalde Lommel ook al wel de Spaanse verdediger Eric Monjonell weg bij zusterclub Girona (ook al op uitleenbasis).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top