Inkomende transfers bij Lierse en Virton

Sport | Lierse en Virton hebben op de voorlaatste dag van de transferperiode elk nog een speler toegevoegd aan de selectie. Lierse ging shoppen bij rivaal KV Mechelen terwijl Virton versterking vond in Frankrijk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bij Lierse werd Toon Raemaekers voorgesteld. De 21-jarige centrumverdediger wordt een jaar gehuurd van KV Mechelen en moet de concurrentie centraal achterin wat aanscherpen. Raemaekers speelde in zijn jeugdjaren al eens voor Lierse en keert nu - na passages bij OHL en KVM - even terug naar de club waar hij tien jeugdjaren actief was.

Raemaekers debuteerde in 2019-2020 in 1B toen hij bij OHL vanuit het niets een basisplek kreeg in een inhaalmatch tegen Union (0-0). Na dat jaar promoveerde OHL naar 1A en daar speelde Raemaekers 11x mee. Sinds dit seizoen ligt hij onder contract bij KV Mechelen, waar hij in de voorbije wedstrijden 3x (kort) mocht invallen.

Virton stelde dan weer Samed Kilic voor. Kilic is een 26-jarige middenvelder die de voorbije jaren de kost verdiende bij Auxerre en in Turkije (Samsunspor en Turgutluspor). Vorig seizoen keerde hij terug naar Frankrijk om er voor Chambly te gaan voetballen. Sinds deze zomer zat hij zonder contract. Kilic heeft zo'n 170 profmatchen in de benen.



Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top