ESL Benelux Proximus Championship Livestream – derde speeldag

Esports | Geniet live van de derde dag van het ESL Benelux Proximus Championship op Proximus Esports, deze maandagavond vanaf 18u!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het wordt een avond met hoge inzet voor de teams die aan de derde speeldag van het reguliere seizoen van het ESL Benelux Proximus Championship deelnemen. De eerste twee dagen hebben bepaald welke teams naar de loser bracket en de winner bracket mochten, en vanavond worden de eerste wedstrijden van de play-offs gespeeld. 

Eerst betreden eClub Brugge en MachineSoldiers de server. Na twee goede prestaties in hun openingswedstrijden, krijgt het best presterende team een plaats in de halve finales. Stinkdiertjes en Team Euroclear komen daarna tegenover elkaar te staan.

Livestream:

Over een periode van vijf weken moet elk team dat aan de competitie deelneemt twee keer winnen om in aanmerking te komen voor een plaats in de play-offs. Zoals elk seizoen zal er een geldprijs van 10.000 euro te winnen zijn, evenals een plaats in de Conference voor het volgende seizoen van de ESL Pro League.

De groepen:

© ESL Benelux
© ESL Benelux

Het speelschema:

  • 18u : eClub Brugge vs MachineSoldiers (Groep A)
  • 21u : Stinkdiertjes vs Team Euroclear (Groep B)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top