Eerste clean sheet op verplaatsing voor SK Beveren in bijna acht maanden

Sport | SK Beveren kon zondagavond haar eerste seizoenszege boeken. De Waaslanders wonnen met 0-2 op het veld van Lommel SK en konden zo een eerste minicrisis vermijden. Het waren nieuwkomers Barry en Everton Luiz die voor de goals zorgden terwijl achterin ook al een zomerkoopje (Reus) voor het eerste clean sheet kon zorgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het was meteen ook de eerste keer dat SK Beveren dit seizoen de nul op het bord kon houden. In de vorige drie duels kregen de Waaslanders tweemaal twee goals binnen en terwijl er ook in Beerschot eentje uit het net geraapt moest worden. Dat de nul nu wél gehouden werd op het veld van een van de best scorende teams van de reeks, zal dan ook enorm deugd doen in en rond de Freethiel.

Bovendien was het ook alweer een tijdje geleden dat Beveren nog eens een nul kon houden in een uitmatch. De laatste keer dat dit lukt was in januari van dit jaar, toen er met 0-4 gewonnen werd op het veld van RE Virton. In de daaropvolgende uitduels kregen de Wase Leeuwen gemiddeld meer dan twee goals om de oren.

Stabiliteit

Een opsteker voor het onuitgegeven centrale verdedigersduo Bateau - Vukotic; dat aan de Gestelsedijk voor het eerst samenspeelde. Afwachten of zij elkaar ook in de komende wedstrijden goed gaan vinden en voor het eerst sinds heel lang voor een zekere stabiliteit gaan zorgen in het hart van de Beverse defensie.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top