Manchester breit tegen leider Arsenal vervolg aan zegereeks

Premier League | Manchester United heeft zondagavond op de zesde speeldag van de Premier League een vervolg gebreid aan zijn zegereeks. Tegen de voordien nog ongeslagen leider Arsenal kwam de teller op vier te staan (3-1).

Door Belga

Deel dit nieuws

Na 12 minuten verschalkte Gabriel Martinelli David de Gea na een knappe doorsteekpass van Bukayo Saka, maar de VAR had een voorafgaande duwfout van Martin Odegaard op Christian Eriksen geconstateerd. Miljoenenaankoop Antony (35.) gaf zijn debuut voor Man Utd vervolgens glans met de openingsgoal na een knap uitgespeelde aanval over verschillende stations.

In de tweede helft hesen de Gunners zich langszij via Saka (60.), maar de vreugde was van korte duur. Marcus Rashford (66. en 75.) trok nadien alle schijnwerpers naar zich toe met twee treffers. Balverlies van Albert Sambi Lokonga lag aan de basis van de 2-1, die door Bruno Fernandes werd ingeleid met een onwaarschijnlijke assist. Een kwartier voor tijd, net voor de 3-1, zat de partij van Sambi Lokonga erop.

United begeeft zich na de recente 12 op 12 weer helemaal in de bovenste regionen op de vijfde plaats in de tussenstand van de Engelse eerste klasse. Arsenal blijft ondanks het eerste puntenverlies van het seizoen koploper met 15 punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top