Dit zijn de twaalf kandidaten van het tweede seizoen van ‘BV Darts’

Films | Darts, het is al lang niet meer louter een sport die met een glas bier in de hand wordt gespeeld in een hoek van een bruin café. Sinds de sport aan populariteit wint door nationale toppers die op internationaal niveau doorbreken als Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts loop iedereen wild van het spelletje met pijltjes. VTM Sprong meteen op de kar en maakte vorig jaar een eerste seizoen van het programma ‘BV Darts’. Daar wordt nu ook een tweede seizoen van gemaakt. Proximus Pickx legt je uit welke deelnemers je deze keer aan de slag ziet.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vorig jaar trok acteur en VTM-gezicht Andy Peelman aan het langste eind. In een razendspannende finale tegen voetballer Olivier Deschacht kon hij uiteindelijk de beker mee naar huis nemen. Het programma trok enorm veel kijkers, reden te meer dus om er een tweede seizoen van te maken. Ook deze keer maakten de producenten van het programma er hun werk van om een sterk deelnemersveld te contacteren.

Deze keer ziet de kijker acht mannen en vier vrouwen aan de slag. We kunnen het al raden, een deel van die twaalf zal in de laatste maanden voor de eerste opname ongetwijfeld een dartsbord aangeschaft hebben. Zoals je zometeen zal lezen, zitten er opnieuw een aantal mensen tussen die niet zo goed tegen hun verlies kunnen. Ook zij zijn dus liever voorbereid om een afgang voor televisiekijkend Vlaanderen te vermijden

Van zanger tot advocaat

Net als de voorbije jaren is het deelnemersveld van het tweede seizoen van ‘BV Darts’ heel divers. Zo zien we er enerzijds zanger Tourist LeMC, atleet Hans Van Alphen, tv-gezicht Francesco Planckaert, zanger en acteur Maksim Stojanac en nieuwsanker Riadh Bahri in terug. Verder zie je er ook klankman Pascal Braeckman, acteur Flor Decleir, actrice Jamie-Lee Six, presentatrice Saartje Vandendriessche, ex-‘Bachelorette’ Elke Clijsters, advocaat Omar Souidi, en politica Zuhal Demir. 

In Het Laatste Nieuws lieten enkele deelnemers in ieder geval al weten dat ze intensief aan het trainen sloegen. Tourist LeMc gaf aan al “duizenden pijltjes” gegooid te hebben. “Ik had eigenlijk niets met ‘vogelepikken’, maar het was mijn producer die me overtuigd heeft om mee te doen. Hij is een grote dartsfan, en ondertussen kreeg ik toch ook de smaak te pakken.”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top