Dit zijn de populairste titels op Netflix in België

Series | Volgens analisten uit binnen- en buitenland heeft de Amerikaanse streamingdienst Netflix meer dan 1 miljoen Belgen als klant. Maar waar kijken de Belgische abonnees naar? Naar de volgende films en series!

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Me Time'

In deze komedie zien we hoe de brave huisvader Sonny (Kevin Hart) eindelijk wat tijd voor zich alleen krijgt nadat zijn vrouw en kinderen van huis zijn. Hij wil volop genieten van zijn vrije momenten en daarom gaat hij in op de verjaardagsuitnodiging van oude jeugdvriend (Mark Wahlberg). Die staat er overigens om bekend dat hij altijd in de gekste situaties terechtkomt. ‘Me Time’ werd geregisseerd door John Hammond. Deze Amerikaanse regisseur blikt eerder al de komedies ‘Polly and Me’ en ‘I Love You, Man’ in. De film prijkt momenteel op de eerste plaats op Netflix in België.

Ontdek ‘Me Time’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'I Came By'

In deze Netflix-thriller van de Brits-Iraanse regisseur Babak Anvari zien we hoe de jonge graffitikunstenaar Toby (George McKay) samen met zijn goede vriend Jay (Percelle Ascott) inbreekt in de huizen van schatrijke mensen. Op een dag ontdekt hij echter dat een van zijn rijke slachtoffers er een gruwelijke hobby op nahoudt… 

Ontdek ‘I Came By’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'Echoes'

Leni en Gina zijn eeneiige tweelingzussen met een geheim. Ze leiden sinds hun kinderjaren een dubbelleven waarbij ze soms de plaats van elkaar in sommige situaties innemen. Dat dubbelleven bleven ze voortzetten waardoor ze nu twee huizen, twee echtgenoten en zelfs een kind delen. Op een dag verdwijnt Leni echter op onverklaarbare wijze en dat zet het plan van de twee zussen helemaal op z’n kop… De Amerikaanse actrice Michelle Monaghan neemt in deze miniserie de twee hoofdrollen op zich en doet dat onder leiding van regisseur Brian Yorkey die eerder al ‘13 Reasons Why’ hielp realiseren.

Ontdek ‘Echoes' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'The Sandman'

In ‘The Sandman’ krijgen we het verhaal van Morpheus te zien, de koning der Dromen. Morpheus (Tom Sturridge) is miljoenen jaren oud want zodra de eerste levensvormen op aarde ontsproten die konden dromen, ontstond hij ook. Hij is lid van een zevenkoppige goddelijke familie die bestaat uit de heersers Dood, Verlangen, Wanhoop, Noodlot, Vernieling en Delirium. Morpheus werd 106 jaar geleden tegen zijn wil opgesloten maar is onlangs kunnen ontsnappen. Nu wil hij wraak en vooral terug op de troon zitten van zijn oude koninkrijk, het rijk der dromen. Dat wordt echter een probleem want Morpheus ontdekt dat de wereld niet meer droomt….

Ontdek ‘The Sandman' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘PAW Patrol’

Ook kinderen kijken graag naar Netflix en hebben daar de nieuwste ‘PAW Patrol’-serie op ontdekt. In deze spannende avonturenserie zien we hoe acht moedige hondenpuppy’s (Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma) hun angsten overwinnen om de meest gevaarlijke reddingsacties uit te voeren.

Ontdek ‘PAW Patrol' vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top