De NFL is terug: gaan Los Angeles Rams door op hun elan?

Sport | De Americanfootballcompetitie NFL is terug van nooit weggeweest! Nadat Los Angeles Rams zich vorig seizoen tot winnaar hebben gekroond, kijken fans de komende maanden halsstarrig uit naar het team dat dit jaar aan het langste eind zal trekken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We zijn benieuwd of Los Angeles Rams nog aan het nagenieten zijn van de Super Bowl-overwinning van eerder dit jaar. Toen won het team van coach Sean McVay de Super Bowl immers tegen Cincinnati Bengals (23-20) en verzilverden ze hun tweede Super Bowl uit de clubgeschiedenis. Coach Sean McVay zag het graag gebeuren maar was enkele weken later alweer druk in de weer om de eerstvolgende wedstrijd van de Rams voor te bereiden. Die vindt komende donderdagnacht (om 02u20 Belgische tijd) plaats tegen Buffalo Bills.

Brady is terug (van nooit weggeweest)

Enkele dagen later, op zondag, trappen Arizona Cardinals en Kansas City Chiefs hun seizoen op gang. De Chiefs zijn een van de vele smaakmakers binnen de NFL en daar hebben de ijzersterke prestaties van quarterback Patrick Mahomes veel mee te maken. De Cardinals daarentegen, zullen dit seizoen aardig hun best moeten doen om het statuut van underdog kwijt te spelen. We zijn benieuwd of ze daar, tegen Kansas City Chiefs, meteen in slagen.

De Cardinals zullen zeker gemotiveerd aan hun seizoen beginnen want de volgende Super Bowl-wedstrijd wordt in hun State Farm Stadium gespeeld. Als ze het tot die finalewedstrijd schoppen, hebben ze dus een thuisvoordeel, net als Los Angeles Rams die vorig jaar het kampioenschap in eigen huis wonnen. Tampa Bay Buccaneers won in 2020 overigens ook de Super Bowl voor het eigen publiek.

Zondagavond kijken de spelers van Dallas Cowboys en Tampa Bay Buccaneers elkaar dan weer in de ogen. De legendarische quarterback Tom Brady zal dan ook van de partij zijn voor de Buccanneers. Brady flirt al enkele jaren met zijn pensioen, maar besloot enkele maanden geleden om toch even door te gaan met American football. De 45-jarige Brady zal dit jaar aan zijn 23e seizoen beginnen op het allerhoogste niveau en heeft maar één doel: zijn achtste Super Bowl winnen.

Het speelschema van de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 9 september

Zondag 11 september

Maandag 12 september

Vrijdag 16 september

Zondag 18 september

  • Dallas Cowboys - Cincinnati Bengals: vanaf 22u25 live op Eleven 2 (heruitzending maandag 19 september om 12u05)

Maandag 19 september

  • Green Bay Packers - Chicago Bears: vanaf 2u20 live op Eleven 2 (heruitzending om 19u)

Volg het beste van NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top