Thomas Detry haalt de cut niet in Korn Ferry Tour Championship

Sport | Met een tweede ronde van 70 slagen is Thomas Detry er vrijdag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de eindfase van het Korn Kerry Tour Championship (Korn Ferry Tour/1 miljoen dollar), dat doorgaat op de Victoria National-golfbaan in het Amerikaanse Newburgh (Indiana).

Door Belga

Deel dit nieuws

Detry, die een zeer matige eerste ronde liep van 76 slagen, deed het op dag twee wel beter. Met een ronde van twee onder par, na zes birdies twee bogeys en een dubbele bogey, liep de Brusselaar een ronde van 70 slagen. Met zijn 104e plaats en een totaalscore van 146 slagen, twee over par, telt hij uiteindelijk nog vier slagen te veel om de cut te halen.

De Canadees Michael Gligic blijft de leidersplaats succesvol verdedigen. Na een openingsronde van 64 slagen liep de 32-jarige op dag twee een ronde van 66 slagen. In de tussenstand telt hij twee slagen voorsprong op de Thai Kiradech Aphibarnrat.

Detry eindigt in het Korn Ferry Tour 101 klassement, dat werd gespeeld over drie toernooien, op de achttiende plaats. Enkel de top 5 kan aanspraak maken op een PGA Tour-kaart.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top