RWDM en RSCA Futures spelen net zoals SL16 FC en Jong Genk gelijk

Challenger Pro League | Op de vierde speeldag van de Challenger Pro League heeft de U23 van RSC Anderlecht vrijdagavond de Brusselse derby op bezoek bij RWD Molenbeek net niet naar zijn hand gezet. Een slotoffensief van de thuisploeg leverde een 2-2 gelijkspel op. Julien Duranville (43.) en Simion Michez (83.) zorgden voor de paars-witte doelpunten, de treffers van Yan Vorogovskiy (87.) en Jake O'Brien (90.+3) leverden finaal een puntendeling op.

Door Belga

Deel dit nieuws

Op hetzelfde tijdstip gaf de U23 van Standard een dubbele voorsprong uit handen tegen de leeftijdsgenoten van Racing Genk, met ook een 2-2 resultaat als gevolg. Anisse Brrou (14.) en Noah Ohio (44.) effenden het pad voor de jonge Rouches, maar via Kelvin Pius John (71.) en Sekou Diawara (81.) sloegen de Limburgers terug.

De beloften van Anderlecht vatten post op de derde plaats in de op een na hoogste Belgische voetbalafdeling met 6 op 12. De jeugd van Standard volgt op de vierde plaats met hetzelfde puntentotaal, terwijl jong Genk achtste is met 4 punten. RWDM bezet dan weer de zesde plaats met 5 punten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top