Zien we binnenkort een nieuw vervolg op 'Bridget Jones's Diary'?

Films | Op Eén kan je zaterdagavond kijken naar 'Bridget Jones's Diary', de eerste film van een reeks die gebaseerd is op de succesvolle romans van Helen Fielding. Hoewel de films erg succesvol zijn, is het nog niet 100 procent zeker dat er een vervolg komt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Als het aan actrice Renée Zellweger ligt, zou ze heel graag nog eens in de huid kruipen van Bridget Jones. "Ik hoop het van harte", vertelde ze onlangs in een interview met showbusinessjournalist Jess Cagle. "Het is heel leuk om haar personage te mogen vertolken. Ik vind het erg leuk om in haar schoenen te mogen staan. Ik heb bovendien veel plezier beleefd om samen met de crew de scènes zo komisch mogelijk te maken. Ze is bovendien een heel sympathiek personage, met haar neiging om met zichzelf te spotten maar toch doortastend te zijn."

De Amerikaanse actrice geeft ook toe een boontje te hebben voor het personage Bridget. "Het gebeurt niet vaak dat je iemand mag vertolken die verschillende stadia van haar leven meemaakt. Haar personage is heel herkenbaar, want de moeilijkheden waarmee zij te maken krijgt, maken wij ook mee in ons leven."

Geheime productie?

Misschien krijgt Zellweger wel een kans om opnieuw de rol van Bridget Jones te vertolken. Volgens de Britse tabloid The Sun zou het productiebedrijf achter de succesvolle filmfranchise momenteel samenwerken met auteur Helen Fielding aan een vierde film. Zoals we zo vaak zien bij berichten over de filmwereld, citeert de krant een anonieme bron: "De producenten hebben altijd al het enorme potentieel gezien van een vervolg, maar ze wilden wachten op een goed scenario. Nu is het juiste moment aangebroken", klinkt het mysterieus.

Volgens ingewijden zou Renée Zellweger samen met verschillende originele castleden in de herfst beginnen met de productie van de vierde Bridget Jones-film. Over het plot is weinig bekend, behalve dat het verhaal zal draaien rond het leven van Bridget als moeder.

Bekijk ‘Bridget Jones's Diary’ op zaterdag 3 september 2022 om 22u20 op Eén, VRT MAX of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top