Met deze tv-tips kom je de laatste dagen van de vakantie door

Films | Het is bijna zo ver. De laatste dagen van de vakantie zijn geteld en donderdag trekt het normale leven zich terug op gang. De scholen openen de deuren en de vakantie is dan definitief voorbij. Reden te meer om ’s avonds toch nog even te genieten van een rustig moment voor televisie. Proximus Pickx vertelt je alles over de films en series die je deze week niet mag missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: ‘De Ideale Wereld’

De zomer is voorbij en dus lanceerden heel wat televisiezenders de voorbije weken hun najaarsprogrammatie. Op Canvas kan je vanaf maandag terug kijken naar afleveringen van ‘De Ideale Wereld’. Het programma werd in vergelijking met vorige jaren vernieuwd en presentator Jan-Jaap van der Wal gaf de fakkel door aan zijn voormalige sidekick Ella Leyers. Bovendien kan je vanaf nu vier keer per week genieten van het humoristische programma. Centrale gast is maandagavond Steven Van Gucht.

Bekijk ‘De Ideale Wereld’ maandag 29 augustus omstreeks 22u25 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: ‘The Sandman’

Voor deze bijzondere film die sinds kort op Netflix te bekijken is, keren we ettellijke miljoenen jaren terug in de tijd. Nog voor de prehistorie zag de koning der Dromen, Morpheus, het levenslicht samen met heel wat andere organismen. Samen waren ze de eerste levende wezens op onze aardbol. Morpheus is lid van een goddelijke familie met verschillende heersers. De koning der Dromen werd echter voor heel lange tijd opgesloten, tot hij kon ontsnappen. Morpheus wil wraak nemen en zijn troon in het oude rijk herveroveren, alleen lijkt dat wel heel ver weg te zijn. Kan hij de wereld terug laten dromen?

Ontdek ‘The Sandman’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Woensdag: ’The Batman’

Liefhebbers van een superheldenfilm kunnen sinds kort in de Proximus VOD-catalogus kijken naar ‘The Batman’. De superheld moet op zoek naar een seriemoordenaar. Een onbekend figuur is namelijk bezig aan een raid op potentiële kandidaten die meedoen aan de verkiezingen in Gotham City. Elk van hen wordt brutaal om het leven gebracht. Bij de lijken ligt telkens een bijzonder raadsel dat verwijst naar Batman. Wil die figuur uiteindelijk ook komaf maken met de superheld? Of heeft hij andere bedoelingen? Batman moet in ieder geval achterhalen wie die figuur is om een einde te maken aan zijn gruweldaden.

‘The batman’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Donderdag: ‘De klim van je leven’

In het gloednieuwe De klim van je leven staan zeven dappere Vlamingen voor de meest sportieve uitdaging van hun leven. Met een longaandoening of verstoorde ademhaling springen ze op de koersfiets om een zware bergrit te rijden in de Italiaanse Dolomieten. Negen maanden lang volgt het programma hun individuele en gezamenlijke trainings- en revalidatietraject. Vanaf de eerste confronterende conditietests, via workshops en klimstages onder professionele begeleiding, met vallen en telkens weer opstaan, tot de uiteindelijke apotheose over de prachtige maar loodzware cols van de Sella Ronda. Eva De Roo, fietsliefhebber in hart en nieren, is de steun en toeverlaat van deze fijne groep nieuwe fietsvrienden. 

Bekijk ‘De klim van je leven’ donderdag 1 september omstreeks 21u25 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: Furious 6’

Vooraleer het weekend écht van start gaat, kan je vrijdagavond op VTM2 kijken naar een echte klassieker uit de reeks van Fast & Furious. In ‘Furious 6’ zijn Dom, Brian en de rest van de crew nog steeds op de vlucht na een vorige inbraak. Ze wonen verspreid over de hele wereld, tot Hobbs bijzonder nieuws heeft. Hij vond sporen van een criminele organisatie en ontdekt dat Letty, de vriendin van Dom waarvan men dacht dat ze dood was, nog steeds een rol speelt in die organisatie. De hele groep trekt naar Londen om uit te zoeken wat er echt speelt, en natuurlijk gebruiken ze daarvoor blitse en snelle wagens!

Bekijk ‘Furious 6’ vrijdag 2 september omstreeks 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top