Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | Ontspannen of net spanning opzoeken? Het kan allebei met de nieuwe topfilms in de Proximus VOD-catalogus!

Door MF

Deel dit nieuws

Top Gun: Maverick

Na dertig jaar dienst bij de topvliegers van de marine is het tijd voor Pete Mitchell om zijn grenzen te verleggen als testpiloot. De film volgt de terugkeer van Maverick naar het Strike Fighter Tactics Instructor-programma van de Amerikaanse marine. Hier moet de topvlieger zijn verleden onder ogen komen wanneer hij een groep jonge piloten opleidt, onder wie de zoon van Mavericks overleden beste vriend.

'Top Gun: Maverick' is vanaf 8 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.


Lightyear

In deze nieuwe film van Disney en Pixar komt het bekende 'Toy Story'-personage Buzz Lightyear tot leven. Buzz Lightyear is een astronaut en mag na een jaar voorbereiding zijn eerste testvlucht als gezagvoerder leiden. Tijdens deze vlucht is hij in het gezelschap van de robotkat Sox. De space ranger begint pas écht aan zijn avontuur wanneer hij moet afrekenen met keizer Zurg, een reusachtige robot. Benieuwd naar het verhaal van de moedige ruimteheld?

Ontdek 'Lightyear' vanaf 30 september in de Proximus VOD-catalogus.


Last Seen Alive

In deze spannende thriller zien we Will en zijn aanstaande ex-vrouw Lisa. Ze zijn onderweg naar het huis van haar ouders. Het koppel maakt een stop bij een benzinestation waar Lisa op mysterieuze wijze verdwijnt. Will is wanhopig om haar te vinden en schakelt zowel de politie als Lisa's ouders in. Totdat hij plots zelf de hoofdverdachte wordt. Vanaf daar neemt hij het heft in eigen handen. Will stopt voor niets of niemand om Lisa terug te vinden.

'Last Seen Alive' is vanaf 18 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.


DC League of Super Pets

In deze superheldenanimatiefilm hoor je de stemmen van onder anderen Dwayne Johnson en Kevin Hart. Het verhaal gaat over Krypto de Superhond en Superman. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Maar plots worden Superman en de rest van de Justice League ontvoerd. Krypto moet zijn superheldvrienden redden! Dus leert hij de beestenbende uit het asiel hoe ze moeten omgaan met hun nieuwe krachten. Met de hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn stort Krypto zich in een spannend avontuur.

Bekijk 'DC League of Super Pets' vanaf 12 september in de Proximus VOD-catalogus.


X

Deze bloedstollende horrorfilm toont het verhaal van een groep jongeren die naar Texas reist om een pornofilm op te nemen. De groep arriveert op de afgelegen boerderij van Howard en Pearl. Ze blijven overnachten in het gastenverblijf van het oude echtpaar en besluiten om daar de film 'The Farmer's Daughters' op te nemen. Recht onder de neus van hun gastheren. Naarmate de avond vordert, wordt de sfeer grimmiger en plots belanden de jongeren zelfs in een strijd voor hun leven. Want Howard en Pearl hebben een vreemde belangstelling voor hun jonge gasten ...

De zenuwslopende horrorfilm 'X' zie je vanaf 4 september in de Proximus VOD-catalogus. 


Downton Abbey

In dit vervolg van de eerste film uit 2019 maken de Crawleys een reis over het kanaal om een villa te bezoeken in Zuid-Frankrijk. De villa werd geschonken aan de Dowager Countess door een mysterieuze man uit haar verleden. Het verhaal brengt de meeste hoofdrolspelers uit de serie en de eerste film terug. De familie Crawley woont op Downton Abbey, een fictief landgoed in Yorkshire. We volgen het leven van de graaf van Grantham, Lady Grantham, hun dochters en bedienden.

'Downton Abbey' is vanaf 7 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top