Nieuw in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Series | Nieuw in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus: films en series boordevol spanning, actie en humor! Ontdek hier de titels.

Door MF

Deel dit nieuws

The Card Counter

'The Card Counter' vertelt het verhaal van ex-militair William. Gekweld door de gruweldaden die hij als soldaat in Irak pleegde, maakt hij de carrièresprong naar professioneel pokerspeler. Zo ontmoet hij Cirk, een jonge gebroken man die uit is op wraak. Zijn doelwit? De kolonel die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. In het verhaal van Cirk ziet William eindelijk een kans om voor één keer in zijn leven het goede te doen.'The Card Counter' is vanaf 1 september beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The 355

Een geheim wapen dat de wereld in een handomdraai kan vernietigen, valt in verkeerde handen. CIA-agente Mace zit op de zaak, samen met vier rivaliserende agenten van over de hele wereld. Ze beseffen dat ze enkel samen het wapen kunnen bemachtigen om de wereld van de ondergang te redden. De vijf vrouwen sluiten een wankel verbond en zijn verplicht hun wantrouwen aan de kant te schuiven. Ze volgen het wapen van Parijs tot in Shanghai. Slagen ze erin het massavernietigingswapen onschadelijk te maken?

'The 355' is vanaf 8 september beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Hunger Games-saga

Goed nieuws voor fans van 'The Hunger Games'! De vierdelige saga is binnenkort te bekijken in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. In dit scifidrama nemen Katniss en Peeta deel aan de jaarlijkse Hunger Games. Daarin leveren jongeren uit twaalf districten een gevecht op leven en dood. Maar zelfs wie de Hongerspelen overleeft, is niet veilig voor de macht van het Capitool. In 'Catching Fire' en in 'Mockingjay Part 1 en 2' moeten Katniss en Peeta tot het uiterste gaan om zichzelf én hun familie te redden. Slagen ze daarin? En kan Katniss de wrede President Snow overwinnen?

'The Hunger Games Saga' is vanaf 22 september beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Drive my car

Deze bekroonde Japanse dramafilm brengt het verhaal van toneelacteur en regisseur Yusuke Kafuku. Twee jaar na de plotse dood van zijn vrouw stemt Yusuke Kafuku met lichte tegenzin in om het theaterstuk 'Oom Wanja' te regisseren op een theaterfestival in Hiroshima. Er wordt een vrouwelijke chauffeur aangesteld die hem rondrijdt in zijn rode Saab 900. De auto voelde voor Yusuke altijd al aan als een tweede thuis en tijdens de ritten komen er vele geheimen over zijn verleden aan het licht.

'Drive my car' is vanaf 29 september beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Signal

Kento is op jonge leeftijd getuige van de verdwijning van zijn vriendin. Hij ziet hoe een mysterieuze vrouw het kleine meisje meeneemt. Hij licht de politie in, maar niemand gelooft zijn verhaal. Vijftien jaar later is Kento zelf politieagent. De zaak is echter allang in de doofpot gestopt en de verjaringstermijn bijna verstreken. Op een dag hoort Kento plotseling een onbekende stem uit zijn oude radio. Het is de stem van een detective die vijftien jaar eerder op de zaak stond. Hoe langer hij met de detective communiceert, hoe meer hij zich realiseert dat het een stem uit het verleden is.

'Signal' is vanaf 26 september beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

A Hero

Rahim zit in de gevangenis omdat hij zijn hoge schulden niet kan afbetalen. Hij krijgt tweedaags verlof. Dat ziet hij als dé kans om het geld in te zamelen en zijn schulden af te lossen. Rahim probeert ook zijn schuldeiser te overtuigen om de klacht tegen hem in te trekken. Maar dan neemt zijn leven een onverwachte wending. Zijn vriendin vindt een tas vol goudstukken. In plaats van de rijke vondst te houden, besluit Rahim ze terug te bezorgen aan de rechtmatige eigenaar. Door deze daad komt hij in de aandacht als eerlijke vinder. Maar is alles wel zoals het lijkt?

'A Hero' is vanaf 1 oktober beschikbaar. Elke zaterdag rond 23u30 is er een nieuwe awardwinnende film voor meerwaardezoekers beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top