ESRL: Teams bevestigen en verrassen tijdens week 2

Esports | De tweede competitieweek is alweer voorbij voor onze Elite Series Rocket League-spelers. De teams hebben zich vorige week kunnen oriënteren en waren erop gebrand om hun vorm te bevestigen of om eindelijk aan hun seizoen te beginnen. Dit is een terugblik op week 2 van het toernooi.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De eerste wedstrijd van de avond ging tussen de nieuwkomers van Heracles Esports en de halve finalisten van de spring split, Dynasty. Het werd een moeilijkere tweede week voor Jarno & co. Ze behaalden een nipte 3-2 overwinning, waardoor ze ongeslagen blijven in dit begin van de competitie.

De tweede wedstrijd van de avond werd een verrassing. Join The Force en HEET BNLX zouden het tegen elkaar opnemen, maar het HEET-roster moest forfait geven, waardoor JTF met een 3-0 overwinning de server mocht verlaten.

Het roster van KV Mechelen Esports won van mCon UltraGear met 3-1 en zo kon de dominante zege in week één bevestigen. Ook Sector One kon deze week opnieuw overtuigen. Het debuut van ViolentPanda eindigde op een knappe 3-0.

De laatste wedstrijd ging tussen LowLandLions en ION Squad, dat op de eerste dag een overwinning had behaald. Maar de wedstrijd zou uiteindelijk in het voordeel van de LowLandLions uitpakken. Reevo en zijn team hebben zo hun eerste overwinning van deze summer split te pakken.

Het was dus een speciale competitieweek voor de Elite Series Rocket League. Sector One en KV Mechelen hebben bevestigd en staan aan de top van het klassement, het forfait van HEET BNLX uit de competitie kwam dan weer als een verrassing.

De volgende competitieweek zal ons nieuwe info verschaffen over de vorm de teams en het vervolg van deze summer split. Hoeveel teams zullen ongeslagen blijven na de derde week van het toernooi?

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top