André Hazes kondigt comeback aan

Festivals | De Nederlandse charmezanger André Hazes heeft na een periode van mediastilte weer van zich laten horen. De zanger plaatste een bericht op Instagram waarin hij ingaat op wat hij de voorbije maanden heeft gedaan en hoe zijn comeback er zal uitzien.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven", schreef Hazes. "Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden", klonk het bij de man die kampte met een burn-out. "Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt." De 28-jarige Hazes is vervolgens professionele hulp gaan zoeken.

Hazes kondigde ook zijn muzikale comeback aan. "Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023", aldus Hazes. "Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top