EU Masters: The Agency en KRC Genk beginnen aan play-ins

Esports | De summer splits van de verschillende Europese regionale liga's zijn ten einde gekomen, en de kampioenen zijn gekroond. De European Masters op League of Legends naderen. Terwijl sommige teams zich al voor de groepsfase hebben gekwalificeerd, moeten andere organisaties zich nog door de play-in fase knokken. Dit is het geval voor onze Benelux-vertegenwoordigers: The Agency en KRC Genk Esports.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vanaf woensdag zullen de play-ins van de League of Legends Europeans Master de beste teams uit de verschillende regionale competities samenbrengen. Onder hen: onze Belgische vertegenwoordigers KRC Genk Esports en het Nederlandse The Agency, die staan te popelen om hun goede vorm te bewijzen.

Beide ploegen moeten eerst door de play-infase voordat ze de Main Event bereiken. Zestien van de beste teams die de verschillende Europese regio’s vertegenwoordigen, zullen strijden om de laatste vier beschikbare plaatsen.

In deze play-ins worden de zestien ploegen verdeeld in vier groepen van vier teams, die het tegen elkaar zullen opnemen in wedstrijden met twee legs. Daar horen er enkele bekende namen bij: de Fransen van GameWard en Vitality.Bee, maar ook het Spaanse BISONS ECLUB.

Zich kwalificeren wordt geen eenvoudige opdracht voor The Agency, dat het zal opnemen tegen de BISONS en GameWard. Een zware groep voor de recente winnaars van de ESLOL Summer Split tegen KRC Genk Esports.

KRC Genk heeft, ondanks de aanwezigheid van de Britten van JDXL, meer hoop. De groep lijkt binnen het bereik te liggen van de Belgische Moopz en zijn teamgenoten.

Dit is een mooie gelegenheid om onze Benelux-vertegenwoordigers te steunen bij hun wedstrijden. Zal één van de teams erin slagen één van de laatste vier tickets voor de groepsfase te bemachtigen? De play-offs beginnen op woensdag 24 augustus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top