Cercle Brugge trekt Ghanese middenvelder Abu Francis aan

Jupiler Pro League | Cercle Brugge heeft met het Deense Nordsjælland aan akkoord gevonden over de onmiddellijke overgang van Abu Francis. De 21-jarige polyvalente Ghanese middenvelder ondertekent een contract tot juni 2025 bij Cercle Brugge, met optie op een bijkomend seizoen. Dat heeft de Vereniging vrijdag gemeld.

Door Belga

Deel dit nieuws

Francis voetbalde sinds juli 2019 officieel voor Nordsjælland, dat hem wegplukte in zijn thuisland. Hij speelde zestig wedstrijden voor de hoofdmacht van de Deense ploeg. "Abu is een jonge dynamische middenvelder die tijdens de afgelopen seizoenen in Nordsjælland op verschillende posities z'n potentieel heeft laten zien. We geloven dat concurrentie binnen de groep het niveau zal verhogen en ook meer mogelijkheden en alternatieven zal geven aan de technische staf", vertelde technisch directeur Carlos Avina.

Francis zal aansluiten bij de groep zodra alle administratieve zaken zijn afgerond, meldt Cercle. De West-Vlamingen begonnen het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League met vier punten uit evenveel duels.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top