Regisseur heeft spijt over weigeren rol voor Taylor Swift in Twilight

Films | In een gesprek met de podcast 'The Twilight Effect' heeft regisseur Chris Weitz gezegd dat hij spijt heeft van zijn beslissing om Taylor Swift geen rol te geven in de film The Twilight Saga: New Moon. De zangeres wilde in die film graag een kleine rol spelen, maar daar ging Weitz toen niet op in.

Door Belga

Deel dit nieuws

De regisseur was aan de slag om het tweede deel van de Twilight-reeks in te blikken. De films zijn gebaseerd op de boeken van Stephenie Meyer en Swift zou volgens de regisseur een heel erg grote fan geweest zijn. Volgens Weitz wilde Swift koste wat het kost een rol, het maakte zelfs niet uit welke. "Al was het maar iemandin het cafe of restaurant, ze wilde gewoon meespelen", vertelt de regisseur. 

De makelaar van Swift, toen toevallig dezelfde persoon als die van Weitz, deed de regisseur een voorstel. Uiteindelijk ging die daar niet op in, omdat de zangeres toen net na de lancering van haar tweede album Fearless te succesvol zou geweest zijn. "Ze zou de aandacht wegnemen van de andere acteurs en het verhaal", vertelt Weitz. 

"Ik geef mezelf daar nu een trap voor, want dan had ik met Taylor Swift kunnen chillen", lacht de regisseur.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top