Vadis Odjidja verwacht zware return: "Staan voor heel moeilijke opdracht"

UEFA Europa League | Met een fiks ingepakte rechterknie mocht Vadis Odjidja aan de tweede helft beginnen, dit in de plaats van Nurio. Meteen ging AA Gent beter spelen en trok het resoluut naar het doel van de Cyprioten. Tot scoren kwamen de Buffalo's niet. Uiteindelijk werd er afgeklokt op een 0-2 verlies tegen Omonoia.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Het was geen leuke match voor ons. We komen snel 0-1 achter. Daaruit heeft Omonoia volgens mij heel wat moed geput. Dat maakte de partij er niet gemakkelijker op voor ons. Zeker niet in de eerste helft. Na de rust liep het wel beter. Er was meer grinta. We kunnen ons dan wel verwijten dat we geen doelpunten wisten te maken. De gegevens zijn wat ze zijn. We staan volgende week donderdag voor een heel moeilijke opdracht", gaf Vadis Odjidja mee.

Na een knieblessure is Odjidja opnieuw fit voor de dienst. "Ik ben blij dat ik er weer bij ben en dat ik mocht spelen. Ik kom ook blessurevrij uit deze match en kreeg enkele kansen om te scoren. Dit is mijn tweede match. Ik ben blij dat ik iets heb kunnen bijbrengen. Het is een nieuwe stap vooruit. Hopelijk kunnen we dit proces verder doortrekken en kan ik volgende week donderdag opnieuw aan de slag. Ik probeer op dit moment echt wel naar mijn lichaam te luisteren. Ik wil me niet vergalopperen en te veel belasten. Ik wil niet opnieuw naar af. Dat het moeilijk wordt om ons verblijf in de Europa League te verlengen? Dat is inderdaad zo na 0-2 maar wij hebben nog een terugmatch in het verschiet", besloot Odjidja.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top