Nathan Bitumazala verlaat PSG voor Eupen

Jupiler Pro League | KAS Eupen heeft zich versterkt met de Fransman Nathan Bitumazala. De negentienjarige middenvelder komt over van de Franse landskampioen Paris Saint-Germain, waar hij in de B-kern was terechtgekomen, en ondertekende aan de Kehrweg een contract voor vier seizoenen, zo maakte de club bekend.

Door Belga

Deel dit nieuws

Het Parijse jeugdproduct kwam tot één officiële wedstrijd voor PSG. Dat was begin vorig seizoen in het competitieduel tegen Clermont Foot.

Vrijdagavond staat Eupen tegenover Seraing in de openingswedstrijd van de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League. Het is een duel tussen respectievelijk de op twee na laatste in de stand en de rode lantaarn. Seraing, dat vorig seizoen ternauwernood aan de degradatie wist te ontsnappen, is na vier speeldagen en opeenvolgende nederlagen tegen Zulte Waregem, Kortrijk, Anderlecht en Charleroi nog steeds puntenloos. Eupen kon enkel op de tweede speeldag punten sprokkelen. Landskampioen Club Brugge was toen het slachtoffer en liep aan de Kehrweg tegen een verrassende 2-1 nederlaag aan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top