Radio Minerva houdt gala om frequentiebehoud te vieren

Muziek | De Antwerpse volkse radiozender Minerva organiseert in september een galaweekend naar aanleiding van zijn 40ste verjaardag én het feit dat de zender onlangs na tal van juridische procedures het nieuws kreeg dat hij zijn frequentie mag behouden. Het gala vindt plaats in het Hilton Hotel op de Groenplaats.

Door Belga

Deel dit nieuws

Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) maakte onlangs bekend dat Radio Minerva opnieuw was gekozen als beste kandidaat voor de FM-frequentie waar de zender nu over beschikt. De beslissing is de meest recente episode van een heuse juridische soap waarbij eerdere toekenningen van de frequentie door de Raad van State werden tenietgedaan. Radio Minerva kreeg in die periode tal van steunbetuigingen van luisteraars en sympathisanten.

"Dat heel de heisa over het behoud van onze frequentie en ons voortbestaan samenviel met ons 40-jarig bestaan, maakte het alleen maar zuurder, maar eind goed, al goed", zegt Frank Boekhoff, voorzitter van Radio Minerva. "Wat ons alvast veel plezier deed, was de steun die we vanuit de meest onverwachte hoeken kregen en vooral dan die van onze luisteraars en vrienden. We vonden dan ook dat we niet bij de pakken mochten blijven zitten. Het gala wordt een avond voor iedereen, net zoals de radio er voor iedereen is."

Op 23, 24 en 25 september organiseert Radio Minerva telkens een avond of middag met optredens van artiesten als Slongs, Yannick Bovy, Luc Caals en Nicoline Hummel. Het publiek kan kiezen om enkel de show te zien, maar kan ook kiezen voor een volledige VIP GALA-formule met een driegangendiner voor de show. Er is zelfs de mogelijkheid om te overnachten in het Hilton.

Tickets zijn vanaf donderdag te koop via www.radiominerva.be.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top