Zirkzee terug naar Anderlecht, Pulisic op weg naar Manchester United?

Voetbal | De zomermaanden zijn synoniem met de zomermercato in de voetbalwereld, en met het WK in aantocht zou de huidige transferperiode weleens een hele drukke kunnen worden. Proximus Pickx brengt je een dagelijkse update van de laatste transfers en geruchten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Standard gaat nog een aantal overbodige spelers van de hand doen. Damjan Pavlovic trekt wellicht op huurbasis naar Seraing, waar de defensieve middenvelder minuten kan gaan maken. Joachim Van Damme gaat de Vurige Stede wellicht ook verlaten, want hij mag/moet weg. SK Beveren en RWDM willen de middenvelder graag op huurbasis overnemen.

Bij Club Brugge zoeken ze een oplossing voor de stilaan overbodige Ruud Vormer. Het clubicoon trekt wellicht naar het buitenland, waar hij kan terugkeren naar Nederland. Vitesse, FC Utrecht en FC Groningen zouden de middenvelder graag willen aantrekken, waarbij vooral FC Utrecht concreet is geïnteresseerd.

Anderlecht wil na de verkoop van Sergio Gomez aan Manchester City nog stevig uitpakken op de transfermarkt. De Brusselaars hopen Joshua Zirkzee, vorig jaar al op huurbasis actief bij RSCA, definitief weg te halen bij Bayern München. De Nederlander zou wel om en bij de 10 miljoen euro moeten kosten.

Turkse interesse in Hazard

Manchester United is krampachtig op zoek naar versterking. De club wordt met een resem spelers in verband gebracht en deze keer doet de naam van Christian Pulisic, overbodig bij Chelsea, de ronde. De Amerikaan wil graag andere oorden opzoeken en naast Man Utd tonen ook Juventus en Atlético Madrid interesse.

Man Utd heeft met Moses Caicedo ook een middenvelder op het oog. De verdedigende middenvelder maakt indruk bij Brighton & Hove Albion, dat hem in 2021 nog uitleende aan Beerschot.

Manchester City heeft een andere ex-speler uit de Jupiler Pro League van de hand gedaan. Olympique Marseille wist zich immers te verzekeren van de diensten van Issa Kaboré (ex-KV Mechelen), die voor een jaar wordt gehuurd. De Fransen bedongen ook een aankoopoptie van 20 miljoen euro.

Dele Alli zijn carrière is al een tijdje tanende en hij lijkt stilaan op een zijspoor te zitten bij Everton. De middenvelder, die in het verleden ook voor Tottenham uitkwam, zou concrete interesse genieten van de Turkse topclub Besiktas. Nog opvallend: in Turkije circuleert het gerucht dat Galatasaray Eden Hazard wil overnemen van Real Madrid.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top