Charly Musonda Jr. versiert contract bij Levante

La Liga | Charly Musonda Jr. heeft een contract gekregen bij Levante UD. Dat heeft de Spaanse tweedeklasser bekendgemaakt. De 25-jarige Belg heeft een contract ondertekend tot 2024, met een optie op twee extra seizoenen.

Door Belga

Deel dit nieuws

De aanvallende middenvelder verscheen midden juni even op het trainingsveld bij Zulte Waregem "om fit te worden", vervolgens verdween hij van de radar. Even later verklaarde hij op zijn sociale media dat hij sukkelde met pijn aan de voet, en dat hij daarom alleen wilde trainen. "Na een week training kreeg ik een beetje pijn in mijn linkervoet. Ik wilde geen risico's nemen, zeker omdat ik in gesprek ben met verschillende teams", legde Musonda Jr. toen uit. 

Musonda Jr. was een vrije speler sinds zijn contract bij Chelsea eind juni afliep. De aanvallende middenvelder, ooit een toptalent, werd door de Blues de voorbije jaren uitgeleend. Zo speelde hij in 2016 al in Spanje, bij Real Betis. Verder waren er uitleenbeurten aan Celtic (2018) en Vitesse (2018-20). Mede door blessures kon hij zich nooit doorzetten. 

Levante degradeerde afgelopen seizoen uit La Liga.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top