ESRL: Wie volgt KVM Esports op?

Esports | De Rocket League Elite Series Summer Split begint deze dinsdag 16 augustus voor onze Benelux-spelers. Deze split heeft enkele verrassingen in petto, want er komen twee nieuwe teams bij: HEET BNLX en Heracles Esports. Met zowel nieuwe rosters als teams is deze summer split veelbelovend.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Fans van Rocket League in de Benelux kunnen hun hart ophalen. Na de Worlds van de voorbije dagen kunnen ze op dinsdag 16 augustus terug aan de slag met de start van de Elite Series Benelux Summer Split. Dit is de ideale kans om terug te keren naar de esport in een ander format dan normaal.

Er zullen niet langer acht, maar wel tien teams strijden om de titel in de Elite Series. Voor deze summer split treden twee nieuwe teams toe tot de competitie: HEET BNLX en Heracles Esports. Twee nieuwe teams om te proberen de buit binnen te halen en de bestaande hiërarchie te verstoren.

Het zeven weken lange competitieformat blijft hetzelfde. De wedstrijden worden nog steeds in Bo5 gespeeld. In tegenstelling tot de Spring Split worden er in weken 5 en 7 twee wedstrijden gespeeld in plaats van één. In de play-offs wordt een kwartfinale toegevoegd tussen de ploegen die in de reguliere fase op de vierde en vijfde plaats staan.

Ook qua teams is er heel wat veranderd. Sommige teams hebben besloten om geen veranderingen door te voeren in de aanloop naar de zomersplitsing, zoals titelverdediger KVM Esports. Andere teams hebben besloten hun roster wat aan te passen.

De LowLandLions hebben aan hun hele roster gesleuteld door Reevo, badnezz en twnzr te verwelkomen. Voor Dynasty, de recente finalisten van de Spring Split, verandert er ook heel wat. Voor deze split heeft de organisatie Jarno, Chrono en Lasa gerekruteerd. 

Bij nieuwkomers HEET BNLX zitten twee voormalige Dynasty-spelers, de finalisten van de vorige Spring Split: Minkey en Marmoan. Belangrijke wijzigingen voor de teams die wat proberen te veranderen voor deze nieuwe split. 

Alle teams zullen een goede start willen maken in de Rocket League Elite Series. Welk roster zal aan het langste eind trekken en bovenaan het klassement eindigen? Dat kom je vandaag vanaf 18u30 te weten!

  • 18h30 : Heracles Esport vs ION SQUAD
  • 19h20 : LowLandLions vs Sector One
  • 20h10 : Join The Force vs KVM Esports
  • 21h00 : Dynasty vs HEET BNLX
  • 21h50 : Team 7AM vs mCon LG UltraGear

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top