Hier zijn de films die je deze week niet mag missen in de bioscoop

Films | Een komisch drama, een horrorfilm en een thriller: dat zijn de filmgenres die je tussen de nieuwe releases vanaf woensdag 17 augustus in de bioscopen kan gaan zien. Zoals elke week heeft Proximus Pickx de nieuwe releases uitgekamd en de films geselecteerd die je zeker niet mag missen in de bioscoop.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Competencia Oficial

Deze Spaans-Argentijnse film, geregisseerd door Mariano Cohn en Gastón Duprat, volgt een miljardair-zakenman die een film wil maken. Zijn doel: een stempel drukken op de geschiedenis. Hij huurt de besten uit het vak in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als ze al talent in overschot hebben... ze hebben ook huizenhoge ego’s!

In dit komische drama schitteren Antonio Banderas, Penélope Cruz en Oscar Martinez. Een topcast voor een geweldige filmavond.

Where the Crawdads Sing

Als je een thrillerfan bent en graag hebt dat je nekharen overeind gaan staan bij het kijken naar een film, dan is 'Where the Crawdads Sing' zeker iets voor jou. De film vertelt het verhaal van Kya, een meisje dat alleen opgroeide tot een volwassen vrouw in de gevaarlijke moerassen van North Carolina. Jarenlang achtervolgden geruchten over het 'moerasmeisje' Barkley Cove, waardoor de levendige en veerkrachtige Kya geïsoleerd raakte van haar gemeenschap. Als ze zich aangetrokken voelt door twee jonge mannen uit de stad, gaat er voor Kya een verrassende, nieuwe wereld open. Maar wanneer een van hen dood wordt teruggevonden, wordt zij door de gemeenschap onmiddellijk als de hoofdverdachte gezien. Naarmate het onderzoek over de zaak vordert, wordt de waarheid over wat er werkelijk is gebeurd steeds onduidelijker en dreigen de vele geheimen die in het moeras op de loer liggen, aan het licht te komen.

In dit Amerikaanse drama, geregisseerd door Olivia Newman, worden de hoofdrollen vertolkt door Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith en Harris Dickinson. Het is een bewerking van de gelijknamige populaire roman van Delia Owens.

Nope

Oscarwinnend regisseur Jordan Peele, die de moderne horrorfilm met 'Get Out' en 'Us' herdefinieerde, is terug met een knaller van een film: 'Nope', een huiveringwekkende mix van horror en sciencefiction.

In ‘Nope' zijn de bewoners van een afgelegen vallei in Californië, en meer bepaald de zwarte eigenaars van een ranch die paarden levert voor Hollywoodproducties, getuige van een angstaanjagende bedreiging in de vorm van een buitenaards wezen. Hoe minder je weet over deze film, met behalve Steven Yeun ook Michael Wincott en Brandon Perea op de affiche, hoe beter!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top