Team Vitality kondigt komst van Spinx aan

Esports | Team Vitality is weer een sterspeler rijker. Na het recente vertrek van misutaaa heeft de Franse organisatie zich versterkt met Spinx. De Israëliër schitterde de afgelopen maanden als rifler bij ENCE en moet het internationale roster naar het hoogste niveau terugbrengen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De geruchten deden al enkele weken de ronde in de CS:GO-community, maar het is nu officieel: Lotan “Spinx” Giladi maakt vanaf nu officieel deel uit van de CS:GO-kern van Team Vitality. De 21-jarige Israëliër maakt de overstap van ENCE en vervangt misutaaa, die naar Team Falcons verhuisde.

De Israëliër was met voorsprong de beste in het roster van de Finse organisatie, en is een van de meest veelbelovende spelers in de esport. Dankzij zijn indrukwekkende statistieken in 2022 wordt Spinx gerekend tot de tien beste spelers van het moment op LAN.

Die kwaliteitsinjectie heeft Team Vitality dringend nodig. 2022 was tot nu toe een jaar vol teleurstellingen voor de organisatie, die met ZywOo nochtans een van de beste spelers ter wereld in de rangen heeft. Zowel tijdens IEM Katowice, IEM Cologne en de PGL Major in Antwerpen kon het internationale roster zich niet plaatsen voor de play-offs.

De vervanger van Spinx bij ENCE is nog niet bekend, maar volgens de recentste geruchten zou SunPayus onderweg zijn. De Spaanse AWPer kondigde vorige week zijn afscheid bij Movistar Riders aan, en een cryptische tweet van de Finnen hint naar een akkoord. Een officiële aankondiging is er nog niet.

De nieuwe line-up van Team Vitality zal op vrijdag voor het eerst in actie komen. Dan gaat het nieuwe CS:GO-seizoen van start met BLAST Premier Fall Groups. Het roster ziet er nu als volgt uit:

  • Dan “apEX” Madesclaire ????
  • Mathieu “ZywOo” Herbaut ????
  • Lotan “Spinx” Giladi ????
  • Peter “dupreeh” Rasmussen ????
  • Emil “Magisk” Reif ????
  • Danny “zonic” Sørensen ???? (coach)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top