Emmanuel Dennis ruilt Watford voor Nottingham Forest

Premier League | Nottingham Forest heeft Emmanuel Dennis (24) aangetrokken. De Nigeriaanse aanvaller komt over van Watford. Dat meldt de Premier League-promovendus, die naar verluidt 20 miljoen pond (ongeveer 23,5 miljoen euro) neertelt.

Door Belga

Deel dit nieuws

Dennis ruilde in de zomer van 2021 Club Brugge voor Watford. Blauw-zwart nam hem vier jaar eerder over van het Oekraïense Zorya Luhansk en vrijwel meteen toonde Dennis zijn potentieel in het Jan Breydelstadion. In het seizoen 2019-2020 was hij een van de uitblinkers in het team dat uiteindelijk de titel pakte, met ook nog uitschieters in de Champions League. Maar in het daaropvolgende seizoen kwam hij niet verder dan dertien wedstrijden voor Club Brugge, in alle competities samen. Begin 2021 werd Dennis dan ook uitgeleend aan FC Keulen, maar dat werd geen succesverhaal.

Watford, met Christian Kabasele, degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League. Dennis liet er zich echter opmerken door tien doelpunten in 33 competitiematchen te maken.

De zevenvoudige Nigeriaanse international krijgt in de voorhoede van Nottingham Forest het gezelschap van zijn landgenoot Taiwo Awoniyi (ex-Moeskroen en -AA Gent), die overkwam van Union Berlijn.

Eind vorige maand ruilde Rode Duivel Orel Mangala Stuttgart voor Nottingham Forest.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top