AC Milan verslaat Udinese na spektakelstuk, Charles De Ketelaere speelt 20 minuten mee

Serie A | AC Milan heeft zaterdagavond op de eerste speeldag van de Serie A Udinese na een spektakelstuk verslagen met 4-2. Charles De Ketelaere maakte net zoals Divock Origi zijn competitiedebuut.

Door Belga

Deel dit nieuws

Rodrigo Becao (2') sloeg San Siro razendsnel met verstomming, maar Theo Hernandez (11') en Ante Rebic (15') stelden al snel orde op zaken namens de Rossoneri. Diep in blessuretijd van de eerste helft hing Adam Masina (45'+3) de bordjes opnieuw in evenwicht.

De tweede helft was nog maar net op gang getrapt of Brahim Diaz (46'), die voorlopig nog de voorkeur kreeg op De Ketelaere, hees de thuisploeg weer op voorsprong. Rebic (68') maakte vervolgens op aangeven van Diaz de wedstrijd dood. Coach Stefano Pioli stuurde CDK enkele minuten later samen met Alexis Saelemaekers de wei in. Ook Olivier Giroud mocht zijn wedstrijdplunje aantrekken. Origi vervolledigde zo'n vijf minuten voor tijd de Belgische tridente tussen de lijnen. De Ketelaere zag nog een doelpunt afgefloten worden wegens buitenspel na een combinatie tussen de drie Belgen.

Op hetzelfde moment graaide Atalanta meteen een driepunter mee bij Sampdoria (0-2).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top