Willian verlaat Corinthians na bedreigingen

Voetbal | Voormalig Braziliaans international Willian heeft weinig plezier beleefd aan zijn terugkeer naar Corinthians. Een jaar nadat hij Arsenal verliet om weer voor zijn opleidingsclub te gaan voetballen, heeft hij er de deur opnieuw achter zich dichtgetrokken. De winger werd naar eigen zeggen bedreigd.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ik ben niet naar Brazilië gekomen om bedreigingen te krijgen. Telkens Corinthians verloor of wanneer ik het soms niet goed deed in wedstrijden, ontving mijn familie bedreigingen en werden we beschimpt op sociale media. Mijn vrouw, mijn dochters, na een tijdje werden ook mijn vader en mijn zus geviseerd", legt Willian uit aan Globo Esporte.

Corinthians heeft in een verklaring bevestigd het vertrek van Willian te aanvaarden. "Hij voerde persoonlijke en familiale problemen aan en liet ons weten Brazilië te willen verlaten. Corinthians betreurt dit maar respecteert de beslissing van de speler."

De 34-jarige Willian wordt intussen gelinkt aan een terugkeer naar de Premier League, bij promovendus Fulham. Tussen 2013 en 2020 verdedigde hij de kleuren van Chelsea.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top