Half Oogst sluit Het Groot Verlof in Leuven af

Muziek | Vanavond- en morgenavond is Half Oogst in Leuven voor de zesde keer het sluitstuk van het Het Groot Verlof. Onder andere Joss Stone en Coely zakken af naar de studentenstad. Half Oogst is een urban festival en maakt dit jaar plaats voor soul, hiphop, reggae en dansmuziek.

Door Belga

Deel dit nieuws

Op de Oude Markt zijn naast Joss Stone vanavond Jan Verstraeten en Zap Mama te zien. Iets verderop, op de Grote Markt, kunnen muziekfans genieten van Emy en Max Romeo. Morgen ontvangt de Oude Markt K.ZIA, Blu Samu, Arrested Development en Coely. Op de Grote Markt is er plaats voor Lucid Lucia en Brooklyn Funk Essentials. Op het Hogeschoolplein spelen vandaag en morgen een selectie dj's en producers.

De stad Leuven nam deze editie enkele maatregelen tegen de warmte, vertelt Kris Peeters, coördinator van vzw Leuvenement. "We beginnen sowieso pas in de vooravond, en gaan ook water bedelen op de Oude Markt, aan het podium, en op de Grote Markt, aan de zijkant van het stadhuis (Naamsestraat). We roepen daarnaast iedereen op om zich voldoende in te smeren en beschermende kledij mee te brengen."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top