Een terugblik en een videoclip voor de voorlopig laatste 'Het zomert bij Margriet'

Films | Zes afleveringen lang kwamen zomerse gasten langs in het vakantieverblijf van Margriet Hermans, het Nordic House in Gent, voor ‘Het zomert bij Margriet’ op Pickx+. In de laatste aflevering van vanavond blikt het programma terug op de beste momenten van het afgelopen seizoen. En voor de gelegenheid komt er ook een gloednieuwe videoclip op ons af.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zevende en voorlopig laatste aflevering van ‘Het zomert bij Margriet’ toont ons de mooiste, meest verrassende, grappigste en meest ontroerende momenten van het afgelopen seizoen. In elke afleveringen kwamen enkele bekende gasten langs om een dag met Margriet te spenderen. Tussen de zomerse gesprekken door ondernamen ze verschillende activiteiten.

Een van de meest memorabele momenten moet de dag geweest zijn dat Margriet samen met Herman Brusselmans en Kato Callebaut een rondleiding doorheen Gent kreeg op de eerste dag van de Gentse Feesten, door niemand minder dan burgemeester Mathias De Clercq! Als je opnames doet in Gent tijdens het grote stadsfeest, moet je je wel even in het feestgedruis begeven.

Allergisch

Minstens even memorabel was de entree van Bert Huysentruyt en Wim Ballieu, die beiden toegaven fans van het eerste uur te zijn van Margriet Hermans. Bert had zelfs een foto mee als bewijs dat hij haar op 11-jarige leeftijd al eens ontmoet heeft op een evenement op school. Wim zei dan weer dat haar muziek nog steeds in zijn vaste playlist staat.

Soms liepen de activiteiten ook niet altijd zoals gepland. Céline Van Ouytsel en Joeri Cortens meenemen naar een kattencafé lijkt een perfect idee, tot je leert dat Céline allergisch is aan katten. Terwijl Joeri en Margriet de knuffelbare beestjes bewonderden, moest Céline buiten blijven en door het raam mee genieten.

Die ene zomer

Ter gelegenheid van het einde van het seizoen worden we bovendien getrakteerd op een nieuwe videoclip van Margriet. In het Nordic House nam ze de video op voor haar nieuwe single, ‘Die ene zomer’. Die kan je hieronder bekijken, in afwachting van een volgend seizoen van ‘Het zomert bij Margriet’!

De laatste aflevering van 'Het zomert bij Margriet’ is op donderdag beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top