Sergio Gomez verkast naar Manchester City, Sambi Lokonga mogelijk naar AC Milan

Voetbal | Het gonst deze zomer weer van de drukte op de voetbalmarkt, zeker met het Wereldkampioenschap voetbal dat binnenkort begint. Proximus Pickx brengt je daarom een dagelijkse update van de laatste voetbaltransfers en geruchten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sergio Gomez zal wellicht niet lang meer bij Anderlecht blijven. De linksachter van de mauves kan op flinke belangstelling rekenen van Manchester City, dat naar verluidt bereid is 15 miljoen euro te betalen, plus nog eens 5 miljoen via diverse bonussen. Bovendien zou een wederverkooppercentage van 15% worden bedongen. Voor een speler die voor 1,5 miljoen euro is gekocht, zou dit een schitterende deal zijn.

Seraing heeft zojuist Timothy Martin aangetrokken. De 21-jarige doelman, die zijn opleiding genoot bij Anderlecht en Gent, wordt uitgeleend door Virton. De Luikenaars hebben een koopoptie op de twintiger.

In de Challenger Pro League heeft Beveren de komst van Taofeek Ismaheel aangekondigd, een 22-jarige Nigeriaanse vleugelspeler. Deze geleende speler komt uit Lorient.

Sirigu tekent voor Napoli

Napoli is nog steeds op zoek naar een eersteklas doelman maar heeft nu al zijn nummer twee gevonden. De Italiaanse veteraan Salvatore Sirigu, 35, heeft een contract voor een jaar getekend met een optie voor nog een jaar. Voorts heeft Napoli Simon Mignolet nog steeds in het vizier als titularis.

Het is verder de vraag of AC Milan een vierde Rode Duivel mag verwelkomen. Sambi Lokonga, nu actief bij Arsenal, staat op de radar van de Milanezen. Na een wisselvallig eerste seizoen in het Emirates Stadium lijkt het erop dat de middenvelder er veel voor voelt om zich bij Charles De Ketelaere, Alexis Saelemaekers en Divock Origi te voegen in San Siro.

In La Liga overweegt Girona om Luca Zidane een contract onder zijn neus te schuiven. De doelman en zoon van de beste Franse voetballer ooit zit momenteel zonder club sinds zijn contract bij Rayo Vallecano afliep.

Bij Inter Milan hebben ze een plan B indien Milan Skriniar naar Paris Saint-Germain vertrekt. Duje Caleta-Car speelt nu voor Olympique Marseille maar kan indien nodig snel de Italiaanse grens oversteken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top