Doel Festival heeft definitieve vergunning beet

Muziek | Het nieuwe Doel Festival heeft een definitieve vergunning gekregen van de gemeente. "Het elektronische muziekfestival zal wel degelijk plaatsvinden", laten de organisatoren weten, die eerder op verzet waren gebotst van buurtbewoners.

Door Belga

Deel dit nieuws

Eind juni werd de organisatie van het openluchtfestival in het polderdorp nog in gebreke gesteld door enkele buurtbewoners. "Hier een festival organiseren is echt vragen om problemen", liet de actiegroep Doel 2020 toen optekenen. "De organisatoren zien Doel meer als een evenementenlocatie dan als een dorp waar mensen wonen." 

De vergunning kwam er uiteindelijk toch omdat het festival een uitgebreid mobiliteitsplan uitwerkte met shuttlebussen en heel wat parkeergelegenheid voor bezoekers. Daarnaast draagt Doel Festival financieel bij aan de politie van Beveren, waardoor er voldoende controles zullen zijn. Tenslotte worden er extra veiligheidsstewards ingeschakeld. 

Tot de line up van Doel Festival behoren muzikanten en djs als 808 Banitou, Adi, Adriaan de Roover, Ceephax Acid Crew, Shifted, Lola Haro en Donato Dozzy. Meer info over het festival en de line up, met meer dan 50 namen, vind je op de site van het festival https://www.doelfestival.be/line-up

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top