JACKZ vervangt Lucky bij HEET Gaming

Esports | De Belgische organisatie maakte deze woensdag bekend dat de speler Lucas "Lucky" Chastang niet langer deel uitmaakt van het basisroster op Counter-Strike. De naam van zijn opvolger is geen grote verrassing: de ex-speler van G2 Esports, Audric "JACKZ" Jug, werd onthuld als vervanger.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Hij maakte deel uit van het bijna legendarische Franse roster “Double Pony”, tot de spelers een organisatie vonden om hen te vertegenwoordigen. Acht maanden nadat Lucas “Lucky” Chastaing werd gecontracteerd door de Belgische organisatie HEET Gaming, moet hij op zoek naar een nieuw team. De organisatie heeft zonet aangekondigd dat hij op de bank wordt gezet.

Dit was een verwachte verandering voor een team dat erin geslaagd is om zich bij de beste 30 van de wereld te voegen, maar sindsdien gemengde resultaten behaalde. Hoewel het roster zich nog steeds in tier 2 van de esport bevindt, waren de resultaten in de belangrijkste competities van het globale circuit niet zo goed als verwacht. Het team kwam heel dicht bij kwalificatie voor de PGL Major in Antwerpen, na een nipte nederlaag tegen Astralis.

© HEET Gaming

Om hem te vervangen, werd Audric “JACKZ” Jug uitgekozen door het management van de Belgische organisatie. Volgens eerdere geruchten zou de laatste door G2 Esports vrijgelaten zijn om de opties te verkennen die hem door andere teams worden aangeboden. Op 10 augustus om 13u maakte de organisatie van Carlos “Ocelote” Rodriguez het vertrek van zijn rifler officieel, na vier jaar trouwe dienst.

Amper twee uur later maakte HEET Gaming de komst van de Fransman bekend. Dit nieuws moet Franstalige CS:GO-fans in vervoering hebben gebracht, aangezien een van de favoriete spelers van de community terugkeert naar een 100% Frans project.

Het valt te bezien hoe het dit roster zal vergaan, dat na deze vervanging zonder twijfel versterkt is. Het team heeft verschillende grote evenementen om naar uit te kijken: het zestiende seizoen van de ESL Pro League, waarvoor het zich heeft gekwalificeerd via de Conference Stage, en de open qualifiers voor de IEM Major 2022 in Rio de Janeiro.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top