Felice Mazzu wil niet weten van laksheid bij spelers: "Er is nog niets beslist"

UEFA Conference League | RSC Anderlecht heeft na een 0-2-zege vorige week in Estland tegen Paide Linnameeskond een goede uitgangspositie verworven voor de return in het Lotto Park van morgen. Trainer Felice Mazzu wil echter niet weten van laksheid. "Dat is het grote gevaar dat we moeten vermijden."

Door Belga

Deel dit nieuws

"Er is nog niets zeker. We moeten geconcentreerd blijven. Een goed wedstrijdbegin en de 0 houden is belangrijk. We willen op ons elan van de eerste helft tegen Seraing doorgaan."

Killian Sardella zou wel eens speelgelegenheid kunnen krijgen. "Iedereen in de kern wordt bestempeld als titularis. Ik maak al sinds de start van het seizoen keuzes", maakte Mazzu duidelijk.

Francis Amuzu en Sergio Gomez behoren ondanks transferperikelen tot de paarswitte kern. "Voor Sergio is het allicht te kort dag om de hele wedstrijd te spelen. We moeten ook voorzichtig zijn met Marco Kana, die spierpijn overhield aan de partij tegen Seraing."

Yari Verschaeren tekende met zijn coach present op de persconferentie. "Ik voel me goed in de ploeg en ben tevreden momenteel. Ik heb een vrije rol en wil mijn kwaliteiten tonen."

Als Anderlecht doorstoot naar de laatste kwalificatieronde, wacht naar alle waarschijnlijkheid Young Boys Bern. De Zwitsers wonnen hun heenmatch tegen het Finse KuPS met 0-2.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top