Clement sneuvelt met Monaco na verlengingen tegen PSV in 3e voorronde

UEFA Champions League | Philippe Clement heeft zich met AS Monaco niet kunnen plaatsen voor de laatste voorronde (play-offronde) van de Champions League. De Belgische coach verloor de return van de derde voorronde met zijn team met 3-2 na verlengingen op bezoek bij PSV Eindhoven. De eerste ontmoeting tussen de twee clubs eindigde vorige week in 1-1.

Door Belga

Deel dit nieuws

Joey Veerman (21.) opende halverwege de eerste helft de score voor PSV. Monaco kwam na een klein uur spelen via verdediger Guillermo Maripan (58.) verdiend langszij. Wissam Ben Yedder zette Monaco in de 70e minuut op voorsprong, waarna invaller Érick Gutiérrez in de 89e minuut op aangeven van Luuk De Jong alsnog gelijk maakte (2-2). De Jong (109.) maakte in de tweede helft van de verlengingen het verschil.

Bij de thuisploeg viel Johan Bakayoko in de 77 minuut in. Eliot Matazo startte bij de bezoekers en werd halfweg de verlengingen naar de kant gehaald.

In de play-offs treft PSV de Rangers. De Schotse club schakelde Union uit. De winnaar gaat naar het hoofdtoernooi van de Champions League, de verliezer moet verder in de groepsfase van de Europa League.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top