Max Colombie onderbreekt pauze 'Oscar and the Wolf' voor Lowlands en Pukkelpop

Pukkelpop | Zanger Max Colombie zal met zijn band 'Oscar and the Wolf' te zien zijn op de podia van Lowlands en Pukkelpop. Dat maakte de zanger bekend via sociale media. In juni kwam Colombie nog in het nieuws omdat hij enkele concerten moest uitstellen wegens mentale problemen.

Door Belga

Deel dit nieuws

De 31-jarige zanger plaatste een bericht op Instagram waarin hij zijn fans bedankt en tegelijkertijd aankondigt dat 'Oscar and the Wolf' te zien zal zijn op het Lowlands- en Pukkelpop-festival. De band zou voor de optredens ook enkele try-outs doen. 

De mentale problemen van Colombie lijken echter nog niet van de baan te zijn. "Ik worstel nog steeds met intense periodes en werk er ook alle dagen aan", klinkt het. "Maar wegblijven van mijn passie voor zo'n lange tijd, biedt ook geen soelaas." Het idee om terug op een podium te staan boezemt de man naar eigen angst in, maar Colombie hoopt dat het hem opnieuw stabiliteit kan geven.

Het Lowlands-festival vindt van 19 tot en met 21 augustus plaats in het Nederlandse Biddinghuizen. 'Oscar and the Wolf' zal op zaterdag 20 augustus spelen. Op zondag 21 augustus staat de band op Pukkelpop. Dat festival vindt plaats van 18 tot en met 21 augustus in het Limburgse Kiewiet.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top