Volg het beste van de eerste editie van HEAR HEAR! live bij Pickx

HEAR HEAR! | Zondag 14 augustus kan je in Kiewit naar de eerste editie van HEAR HEAR!. Het festival schiet meteen uit de startblokken, want de organisatoren zorgden voor een line-up om u tegen te zeggen. De muzikale nadruk ligt op indie, rock en elektronica in al haar vormen. Het beste van dit alles? Je kan het live meemaken via Pickx!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Als een organisator bij de allereerste editie van zijn festival kan uitpakken met de Editors als afsluitende hoofdact, dan weet je als bezoeker meteen waar je aan toe bent. Zondagmorgen trapt de eerste band HEAR HEAR! op gang omstreeks 11u, de Britse poëtische indie-rockband sluit af om 1u ’s nachts. 

De initiatiefnemers kozen een vanzelfsprekende naam voor hun kersvers geboren kindje. HEAR HEAR! verwijst naar de Engelstalige uitdrukking van bevestiging of instemming. De uitdrukking vindt zijn oorsprong in het zeventiende-eeuwse Engelse Lagerhuis. Destijds werd het tijdens debatten gebruikt als imperatief ("Hear him! Hear him!") om de aandacht te vestigen op de spreker. HEAR HEAR! anno 2022 doet heel graag hetzelfde met haar artiesten.

Ook het hoofdpodium werd gedoopt met een originele naam. WAH WAH komt rechtstreeks van het bijzondere gitaareffect. Net om die reden zullen de gitaren zondag in Kiewit ferm weerklinken. Naast de Editors helemaal aan het einde van de dag, kan je er ook kijken naar de Pixies, Liam Gallagher, Whispering Sons en Sons, Balthazar en The Avalanches.

Hoe kan ik dit alles bekijken?

Je kan overdag live kijken op Pickx.be via online streaming, waar elke dag van je favoriete festival zal worden uitgezonden. Alternatief kan je ook elke avond op televisie afstemmen op Pickx Live op zender 11, waar je in alle comfort op een groot scherm niet alleen de hoogtepunten van de dag voorgeschoteld krijgt maar ook interviews en reportages, zodat je niets hoeft te missen!

Wil je van deze festivals genieten op een plek of moment dat jou past? Geen zorgen, want dankzij de Pickx-app neem je de festivallivestream met je mee en kan je zelf kiezen wanneer je de concerten herbekijkt! De app is toegankelijk via je MyProximus-login. Vergeet tot slot niet dat we ook een replayfunctie aanbieden: je kan de livestream tot 7 dagen na de uitzending bekijken!

Een link naar de Pickx App vind je in de App Store of Google Play Store. Om de Pickx app succesvol te starten heb je de eerste keer wel je MyProximus login gegevens nodig. Je wachtwoord kwijt? Hier vind je de link terug om het op te halen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top