Ex-aanvoerder uit La Liga komt Lommels middenveld versterken

Challenger Pro League | Lommel SK heeft enkele dagen voor de start van de competitie nog een ervaren middenvelder naar de club gehaald. En het is niet de eerste de beste...

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 34-jarige Alex Granell zal het Lommelse middenveld komen versterken. Granell is een Spanjaard die jarenlang gevoetbald heeft bij (zusterclub) Girona, maar de laatste twee seizoenen actief was in Bolivië. Zijn team (Club Bolivar) maakte het nieuws al officieel bekend nadat het haar Europese tournee af had gerond met een oefenduel tegen... Girona. Lommel heeft de transfer nog niet bevestigd.

Met Granell voegt Lommel alvast een heel pak ervaring toe aan de jonge kern. De middenvelder speelde onder meer zo'n 230 wedstrijden voor Girona (La Liga en Ségunda Division). Hij droeg ook een tijdje de aanvoerdersband bij de club uit Catalonië én kwam ook een keertje uit voor het Catalaanse nationale elftal (dat occasioneel eens een oefenduel speelt).

Granell kan zowat overal uit de voeten op het (centrale) middenveld, maar het liefst speelt hij als spelmaker. Een positie waar Lommel nog zoekende was na het vertrek van Bryan Smeets.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top