Deze tv-tips mag je de komende week niet missen

Films | Ook deze week kunnen de temperaturen hoog oplopen. Proximus Pickx raadt je dan ook aan om verkoeling op te zoeken en dat kan bijvoorbeeld met de volgende kijktips! Alsjeblieft!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Then Came You

Annabelle Wilson (Kathie Lee Gifford) is weduwe geworden. Ze trekt voor het eerst de wereld rond en doet dat met de as van haar overleden man in haar bagage. Ze wil alle plaatsen bezoeken uit de lievelingsfilms van hun beide, maar tijdens de allereerste halte wordt ze al overdonderd. Ze ontmoet Howard (Craig Ferguson) en voordat ze het weet, is haar leven voorgoed veranderd.

Bekijk ‘Then Came You’ op maandag om 20u35 op Play7 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Whiskey Tango Foxtrot

De Amerikaanse journaliste Kim Baker (Tina Fey) wordt voor haar werk richting Afghanistan gestuurd. Daar moet ze verslag uitbrengen van de vele gebeurtenissen in de stad, maar ook nieuwe verhalen opsporen. Ze komt tussen andere journalisten terecht en ontdekt dat er flink gefeest wordt onder hen. Ook haar lokale bronnen houden er heel wat eigenzinnige gebruiken op na.

Bekijk ‘Whiskey Tango Foxtrot’ op dinsdag om 20u35 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

The VVitch

In deze Amerikaanse horrorfilm zien we hoe het diepgelovige gezin van William (Ralph Ineson) en Katherine (Kate Dickie) anno 1630 aan de rand van een nederzetting gaat leven in New England. De reden? Een meningsverschil met de lokale gemeenschap over religieuze gebruiken. Het koppel heeft vier kinderen en een vijfde baby is op komst. Die verdwijnt kort na de geboorte waardoor er achterdocht ontstaat en het gezin uit elkaar dreigt te spatten.

Bekijk ‘The VVitch' op woensdag om 22u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Midnight Run

Jack Walsh (Robert De Niro) is een premiejager die wordt ingehuurd om een voormalige boekhouder van de maffia, Jonathan ‘The Duke’ Mardukas (Charles Grodin), op te sporen en voor het gerecht te brengen. Hij moet Jonathan van New York naar Los Angeles voeren om zijn premie te kunnen opstrijken, maar moet onderweg ook uit de klauwen van anderen zien te blijven. Door al deze gebeurtenissen worden de twee heren zelfs vrienden.

Bekijk ‘Midnight Run’ op donderdag om 22u10 op VTM 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

A Beautiful Mind

John Nash (Russell Crowe) is een Amerikaanse man die uitblinkt in wiskunde. Hij studeert eind jaren veertig aan de universiteit van Princeton en maakt daar naam door zijn analytische vermogen en bijwijlen asociale persoonlijkheid. Nash wordt na zijn studies professor en trouwt zelfs met een van zijn studentes. Op een dag wordt hij gecontacteerd door het Amerikaanse leger om cryptische codes te ontcijferen. Kort na deze opdrachten wordt hij paranoïde en ontwikkelt hij schizofrenie.

Bekijk ‘A Beautiful Mind’ op vrijdag om 22u25 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top