Wat kunnen we verwachten van het derde seizoen van 'Never Have I Ever’ op Netflix?

Series |

Seizoen 3 van de tienerserie 'Never Have I Ever’ verschijnt op 12 augustus op Netflix! Hoog tijd dus om opnieuw kennis te maken met Devi en haar vrienden, en vooral haar nieuw vriendje. Proximus Pickx komt nog even terug op de eerste twee seizoenen en blikt vooruit op de nieuwe afleveringen van deze serie rond de tienerellende van een middelbare scholier van Indische origine.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Never Have I Ever’ is een creatie van niemand minder dan actrice, scenariste en producente Mindy Kaling. Je hebt haar misschien al gezien in hits als 'The Office' en 'The Mindy Project'. Ook zij is van Indische afkomst en ongetwijfeld put ze uit haar eigen leven en zorgen als tiener om het dagelijkse leven van Devi te beschrijven.

Devi is een middelbare scholier die ervan droomt om populair te zijn en afspraakjes met jongens te maken. Dat is niet gemakkelijk voor haar, vooral omdat ze eerder iemand van het discrete intellectuele type is. En omdat ze tussen twee culturen zit: die van de traditionele waarden van haar familie en de meer liberale waarden van de Amerikaanse samenleving.

Tijdens de eerste twee seizoenen konden we haar dagelijkse leven als tiener ontdekken, dat in het teken stond van jongens, discussies tussen meisjes of afspraken met haar psychiater. En dat allemaal tegen de achtergrond van het reilen en zeilen in haar conservatieve familie waar ze maar moeilijk controle over heeft. Devi heeft lang gefantaseerd over de knappe en populaire Paxton, maar net toen hun relatie er had kunnen komen, raakte ze verstrikt in een geheime driehoeksverhouding door ook iets te beginnen met de intellectueel Ben.

Seizoen 3: populariteit, liefde en een nieuwkomer

Al haar plannen werden bovendien bemoeilijkt door de komst van Aneesa, een andere studente van Indische afkomst die ze zo veel cooler vond dan zichzelf. Aan het eind van seizoen 2 denkt ze dat alles naar wens verloopt, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is: Aneesa gaat uit met Ben, maar Devi heeft ervoor gekozen om het officieel te maken met Paxton. De nieuwe afleveringen die eraan komen, moeten ons dus meer vertellen over deze relatie en de impact ervan op het leven van onze heldin.

Want behalve dat ze uitgaat met de jongen van haar dromen, vindt Devi zichzelf ook nog eens een stuk populairder aan zijn arm! Haar sociale status is zelfs zo fel gestegen dat ze nu gehaat wordt op school... Devi zal de grenzen van populariteit ontdekken, maar ook het feit dat een relatie hebben helemaal niet niet zo rustgevend is als ze dacht en dat het al zeker niet plots al haar identiteitsproblemen gaat oplossen. Daartegenover staat dat ze nu waarschijnlijk wel haar seksualiteit kan exploreren...

Maar de trailer voor seizoen 3 laat zien dat het zeker niet louter een atmosfeer van rozegeur en maneschijn voor haar wordt ... Een nieuwkomer in Devi's leven zou bijvoorbeeld alles op zijn kop kunnen zetten. Een knappe Indiër genaamd Parker arriveert, en behalve dat hij knap is, past hij misschien beter bij Devi's conservatieve familie. En wat Ben betreft, is hij echt over zijn gevoelens voor Devi heen? Seizoen 3 van 'Never Have I Ever’ lijkt zo alvast een hoop wendingen in petto te hebben...

Ontdek seizoen 3 van 'Never Have I Ever’vanaf 12 augustus op Netflix, en de eerste twee seizoenen nu. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top