Spannende motorsportwedstrijden kleuren het weekend

Auto-moto | Ook dit weekend worden opnieuw heel wat spannende wedstrijden afgewerkt in de motorsportwereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van de laatste twee rondes van het Formule E-kampioenschap of de zestiende rondes van zowel het MXGP- als het MX2-motorcrosskampioenschap? Proximus Pickx blikt alvast vooruit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Doekt valt over Formule E-kampioenschap

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus worden in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul de twee laatste rondes van het Formule E-kampioenschap afgewerkt. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne prijkt nog steeds op de eerste plaats van het klassement met 185 punten en maakt dus grote kans om zijn allereerste Formule E-wereldtitel te behalen. Als Vandoorne eerste achtervolger Mitch Evans kan afhouden (149 punten), dan wint Mercedes ook zijn tweede wereldtitel op rij. Vandoorne zet in Seoul best zijn allerbeste beentje voor, want er zijn nog steeds 60 punten te verdienen.

Bekijk de vijftiende en zestiende ronde van het Formule E-kampioenschap op zaterdag en zondag om 08u50 op Eurosport 1 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zestiende ronde van het MXGP- en MX2-kampioenschap

Op vrijdag 14 augustus vindt in Finland de zestiende ronde van het MXGP-kampioenschap plaats. De Sloveense durfal Tim Gajser is nog steeds de te kloppen man en zal proberen om in het Finse Hyvinkään alle concurrentie op twee wielen te slim af te zijn. Onze landgenoot Jeremy Van Horebeek zal op zijn beurt proberen om een plaats in de top 10 veilig te stellen. De MX2-karavaan zal dit weekend ook halt houden in Finland om de zestiende ronde van het kampioenschap af te werken. Onze landgenoot Jago Geerts werkt momenteel een puik seizoen af en zal in Finland proberen om de eerste plaats in het klassement te claimen.

Bekijk de zestiende ronde van het MXGP- en MX2-kampioenschap op zaterdag vanaf 12u00 op Eurosport 2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top