Dranouter mikt op ruim 40.000 bezoekers voor 48ste editie

Festivals | Festival Dranouter mikt voor de 48ste editie op zowat 40.000 à 50.000 bezoekers. Zo meldt de organisatie bij de start van het festival. Voor het festival zijn enkel nog dagtickets voor vandaag en zondag beschikbaar. Onder meer Tourist LeMC, SX unplugged en Intergalactic Lovers staan op de affiche.

Door Belga

Deel dit nieuws

Na twee coronaproof edities is Festival Dranouter klaar voor opnieuw een volwaardige festivalvierdaagse. Donderdag konden festivalgangers al terecht op de feestzone voor de startdag van het festival. Op het programma stonden DJ's, fanfares en voor het eerst ook een live act: Preuteleute.

Ondertussen zijn er al heel wat festivaltickets uitverkocht. Zo zijn alle zaterdagtickets, weekendtickets én de tweedaagse tickettypes "vrijdag 5 + zaterdag 6 augustus" en "zaterdag 6 + zondag 7 augustus" de deur uit. Wel zijn er nog dagtickets voor vandaag en zondag. Ook het 2-daags tickettype "vrijdag 5 en zondag 7 augustus" is nog te koop. "Fantastisch om te zien dat iedereen er zo veel zin in heeft", zegt festivalorganisator Bavo Vanden Broeck.

De eerste echte festivaldag vindt vandaag plaats. Dan passeren onder meer artiesten als de Oekraïense band Go_A, indieband Portland, en de Duitse brassband Querbeat de revue. Op zaterdag en zondag is het de beurt aan onder meer ZAZ, Tourist LeMC, Het Beste Van 't Westen (featuring Flip Kowlier + Wannes Cappelle + Brihang + Wim Willaert & Wim Opbrouck van De Dolfijntjes), Intergalactic Lovers, SX Unplugged, Sylvie Kreusch en Yong Yello.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top