ESLOL: The Agency voegt zich bij KRC Genk Esports in grote finale

Nieuws | The Agency heeft woensdagavond in de halve finale van de Summer Split LG Ultragear mCon geklopt. Samen met KRC Genk Esports zal het team deelnemen aan de grote finale van het segment. De twee ploegen staan zondag om 18u tegenover elkaar.

Door Proximus

Deel dit nieuws

We kennen eindelijk de twee finalisten van het zomersegment van de League of Legends Elite Series, het regionale kampioenschap van de Benelux. Terwijl KRC Genk Esports zich al had verzekerd van een ticket in de eerste ronde van de play-offs tegen The Agency, plaatste die laatste zich gisteren na een eenzijdige wedstrijd tegen mCon LG Ultragear.

Hoewel de beginfase van de wedstrijd in het voordeel van de Rotterdamse organisatie uitviel, bleek The Agency in staat zijn spelplannen veel beter uit te voeren en kreeg zo de wedstrijd onder controle. Het resultaat was een 3-0 overwinning, tegen een kansloos mCOn LG Ultragear.

Met deze overwinning herovert The Agency ook de tweede plaats die voor onze regio is gereserveerd in de play-in fase van de European Masters, samen met Genk.

We krijgen dus een remake van de eerste wedstrijd van de play-offs voor de grote finale van de Split. Laten we eerlijk zijn: op papier zijn de mannen van KRC Genk Esports de favorieten voor dit laatste duel van het seizoen. Met hun vorige titel en een record van vijf overwinningen en één verlies tegen The Agency, zullen de mannen van The Law zondagavond hun status als favoriet moeten bevestigen.

Met deze overwinning verzekert The Agency zich van een plaats in de European Masters – © Riot Games

Je zal de wedstrijd live kunnen volgen in het Frans op het Twitch-kanaal van RTBF iXPé en in het Nederlands op het Twitch-kanaal van EsportsPrimeLOL!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top