Vertrekkers bij Beerschot en Dender

Challenger Pro League | De kleedkamer van Beerschot VA en Dender EH is alweer wat leger. Beide teams lieten een van hun spelers alsnog vertrekken naar eerste nationale (hoogste amateurliga).

Door Proximus

Deel dit nieuws

Bij Beerschot namen ze afscheid van Antoine Lejoly. De 24-jarige Luikenaar verkast naar RFC Luik; waar hij een contract van drie seizoenen tekende. Lejoly vertoefde vier seizoenen op het Kiel, maar kwam wel slechts aan vijf wedstrijden in het A-elftal. De goalie was in de doelmannenpikorde dan ook voornamelijk een doublure voor Mike Vanhamel en Wouter Biebauw.

Stef De Backer maakte dan weer z'n kastje leeg bij Dender EH. De centrumverdediger was vorig seizoen wél steevast titularis bij de Oost-Vlamingen, maar wilde - na de promotie naar de profs - zijn job niet opgeven voor een professionele voetbalcarrière. De 26-jarige verdediger verbrak enkele dagen geleden dan ook zijn contract bij Dender om daags nadien een verbintenis te ondertekenen bij Ninove. Die club promoveerde deze zomer naar eerste nationale.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top