Alpecin-Deceuninck kondigt vier nieuwe renners aan, onder wie Quinten Hermans

Wielersport | Wielerteam Alpecin-Deceuninck heeft vier nieuwe wielrenners aangekondigd voor volgend jaar. Quinten Hermans, de Deen Soren Kragh Andersen en de Australiërs Kaden Groves en Jensen Plowright komen de gelederen versterken.

Door Belga

Deel dit nieuws

Kragh Andersen en Groves tekenden tot eind 2024, Hermans en Plowright verbinden zich nog een jaar langer aan Alpecin-Deceuninck. 

Intermarché-Wanty-Gobert, de huidige werkgever van Hermans, selecteerde de 27-jarige coureur niet voor de Tour de France en dat leek te maken hebben met zijn nakende overgang. Eerder dit seizoen maakte Hermans indruk met een tweede plaats in Luik-Bastenaken-Luik en een ritzege en een derde plaats in de eindstand in de Baloise Belgium Tour.

Kragh Andersen komt over van Team DSM. De 27-jarige Deen heeft onder meer twee ritten in de Tour op zijn palmares. Verder won hij Parijs-Tours en een etappe in Parijs-Nice, de Ronde van Zwitserland en de BinckBank Tour.

Groves ruilt Team BikeExchange-Jayco dan weer in voor het team van de broers Roodhooft, terwijl Plowright de deur bij het continentale team van Groupama-FDJ achter zich dichttrekt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top